De Klussenier Rob Monsma

De Klussenier Rob Monsma
De Klussenier Rob Monsma

Adrienne Solserpad 2
3066 GC Rotterdam

Dien uw aanvraag in »

+31 10 8415345
06 2904 1747
r.monsma@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24494484

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Rob Monsma. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Van jongs af aan heb ik met mijn handen gewerkt en dat is nu ruim 30 jaar. Ik heb veel in de bouw gewerkt als tegelzetter, metselaar en stukadoor. Ook heb ik veel ervaring in pleistertechniek en in verschillende soorten muurafwerking. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor een nieuwe badkamer met toebehoren, keuken of andere woonwens. Het stucwerk en schilderwerk doe ik zelf.

Daarnaast vind ik het prachtig om buiten het huis een en ander te realiseren. In uw tuin een nieuw tuinhuis,  nieuwe bestrating en een schutting; ik kan uw ideeën uitwerken, de materialen inkopen en het project realiseren. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij heel hoog in het vaandel. Voor zowel particulieren als voor bedrijven ben ik als vakman beschikbaar. Ik vind het dan ook belangrijk dat de relatie met mijn klanten goed is en wil voor hen graag iets moois maken. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

U kunt me herkennen van het RTL-4 programma ‘Help mijn man is klusser.’ Ik was in verschillende actieshots te zien.

Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte, mail naar bovenstaand adres.  U kunt mij natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Schilderwerk
  • Stucadoorswerk
  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren

Beoordelingen van klanten

Kundig, vriendelijk, oplossingsgericht! uit Rotterdam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...